Om os

Kort om JemoPharm A/S

Siden begyndelse i 1986 har JemoPharm A/S fokuseret på udvikling og produktion af naturbaserede lægemidler, naturlægemidler og kosttilskud i høj kvalitet. Vores egne lægemidler, naturlægemidler og kosttilskud markedsføres i dag alle under varemærket VitaCare®.

Sortimentet omfatter en række velkendte naturlægemidler såsom VitaCare® Vitabutin til forebyggelse og behandling af lettere, gentagne urinvejsinfektioner.
Herudover omfatter VitaCare® en række kosttilskud bl.a. VitaCare® Tranebær Stærk, VitaCare® C-Long, VitaCare® Q10, VitaCare® Hvidløg Long Plus, samt VitaCare® Tempeltræ

Møns natur, der omgiver vores fabrik, er en evig kilde til ny inspiration. Den varierede natur med Østersøens mange bugter, sunde, nor og strandenge spænder lige fra Klintens rå, hvide kridtaflejringer over bøgeskove og grønne enge til moderne landbrug. I dette miljø finder vi inspiration til at binde fortid og nutid, traditioner og modernitet sammen i en bæredygtig kombination.

For at vise vores danske herkomst og for at afspejle den danske natur, vi lader os inspirere af og producerer i, har vi ladet svalemærket pryde vores produkter. Når du vælger danske produkter, er du med til at støtte danske produktionsarbejdspladser – derfor skal du naturli’vis vælge VitaCare®.

 

Dansk_naturlivis

En del af The Whole Company A/S

JemoPharm A/S blev i 2011 en del af The Whole Company A/S, som er et holdingselskab, der huser en række af Danmarks mest kendte mærkevarer. The Whole Company A/S er 100% på danske hænder.

Vores mærkevarer har hver deres enestående kendetegn. Men de har alle til fælles, at de udgør et lidt sundere alternativ til konkurrerende produkter på markedet. Under The Whole Company-paraplyen findes foruden JemoPharms produkter brandsene Castus, Trope, Heidelberg og Fredsted The.

Ligesom i JemoPharm-regi er fokus lagt på høj kvalitet. Næsten alle vores produkter fremstilles på egne fabrikker og pakkerier. The Whole Company A/S har hovedsæde og pakkeri i Køge samt produktioner i Vadum i Vendsyssel og i Stege på Møn.

 

TWC_Logo                      jemopharm_logo_blaa