Ikke alle voksne og unge mennesker har lige let ved at sluge piller. Ny multivitamin med smag af skovbær kan tygges og indeholder den anbefalede daglige dosis af vitaminer og mineraler.

Har du svært ved at sluge piller, kan det være et stort problem at sluge den daglige vitaminpille. Det er ubehageligt og smager sjældent rart, når pillen ikke vil ned. Nu er der råd for det.

VitaCare® er en serie af kosttilskud og naturlægemidler, der udvides med en multivitamin, som er lige til at tygge – VitaCare® Tygbar Multivitamin. Tabletten smager af sommerens skovbær. En frisk, naturlig smag, hvor du med kun én daglig tablet er sikret at få dækket det anbefalede daglige behov for vitaminer og mineraler.

Alle voksne og børn over 11 år kan tygge sig til de anbefalede vitaminer og mineraler – og dermed slippe for ubehaget ved at sluge den daglige pille. VitaCare® Tygbar Multivitamin indeholder vitaminer og mineraler, som er godt for vores immunsystem og energiniveau – og kan dermed bidrage til at mindske træthed og uoplagthed. Den tygbare tablet er også god for vores mentale ydeevne og bidrager til vedligehold af normal muskelfunktion og normale knogler, tænder, hud, hår, negle og øjne.

Den nye tygbare multivitamin fås i pakker med 100 tyggetabletter til en pris af 89 kr. Produktet forhandles på apoteket og i udvalgte helsekostbutikker. Anbefalet daglig dosis er én tablet, der bør indtages i forbindelse med et måltid.

Et vitamin- og mineraltilskud som VitaCare® Tygbar er et godt supplement i hverdagen, men bør ikke træde i stedet for en varieret kost.