Mindre smerte – mere bevægelighed
Slidgigt er en ledsygdom, der med alderen rammer 8 ud af 10 danskere. Arvelighed spiller en rolle, men også andre faktorer, som tidligere brud og overvægt spiller ind. Sygdommen opstår ved, at brusken i leddet langsomt nedbrydes og til sidst forsvinder helt. Samtidig dannes der mere ledvæske, hvilket øger trykket i leddet. Symptomerne på slidgigt er smerter, stivhed og nedsat bevægelighed i leddene. Du kan selv gøre meget for at forebygge slidgigt. Det vigtigste er at undgå overvægt og at styrke kroppens muskulatur via træning og motion.

Let til moderat slidgigt? Glucosamin hjælper
Glucosamin er et sukkerstof, der er udvundet af skaldyr. Glucosamin udgør en vigtig komponent i ledbrusken, da flere af de stoffer, som ledbrusken er opbygget af, dannes ud fra Glucosamin. Undersøgelser har vist, at Glucosamin mindsker smerter og forbedrer bevægeligheden hos mennesker med let til moderat slidgigt.

Kun 1 tablet om dagen med VitaCare® Glucosamin JemoPharm 1500 mg
Som noget helt nyt kan du nu nøjes med at tage Glucosamin 1 gang om dagen. Med vores nye VitaCare® Glucosamin JemoPharm 1500mg er 90 tabletter er nok til 3 måneders forbrug. Blot 1 tablet om dagen er nemlig nok. VitaCare® Glucosamin Jemopharm er godkendt til lindring af symptomer på let til moderat slidgigt i knæet.

Har du svært ved at sluge tabletter, kan du i stedet prøve vores anden nyhed. VitaCare® Glucosamin Jemopharm 750 mg er en lidt mindre tablet – til gengæld skal du her tage 2 tabletter hver dag.

Vær opmærksom på at Glucosamin ikke er egnet til akutte smerter. Effekten indtræder efter adskillige ugers behandling. Hvis der ikke ses symptomlindring efter 2-3 måneders behandling, bør fortsat behandling genovervejes. Du bør ikke anvende VitaCare® Glucosamin JemoPharm, hvis du har allergi over for skaldyr.

Læs mere om slidgigt og VitaCare® Glucosamin JemoPharm ved at klikke her.